Aanmelden

Voor informatie of het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via 06 411 33 143 of via mail.

Je kunt je ook aanmelden voor vrijblijvend advies via het gratis oudervraaggesprek.

Tarieven

 • Alle gesprekken vinden bij jullie/jou thuis plaats. Een coachgesprek duurt ongeveer 1,5 uur en kost 150 euro.
 • Ik kan ook met je meekijken in het gezin. Een gezinsobservatie + uitwerking op papier kost 200 euro.
 • Een telefonisch consult duurt maximaal een half uur en hiervoor wordt vooraf een afspraak gemaakt. Kosten 45 euro.
 • Vraag je via mail een advies dan reken ik daar 45 euro voor.

Alle tarieven zijn vrijgesteld van btw en reiskosten binnen een straal van 10 km. Overige reiskosten zijn 30 cent per kilometer.

Mijn facturen ontvang je via mail van Snelstart.

Vergoedingen

Als je aanvullend verzekerd bent, kun je in aanmerking komen voor een vergoeding door de verzekeraar. Klik hier om te kijken of jouw verzekering de kosten vergoedt. Ik adviseer ook om de eigen zorgverzekeringspolis na te kijken. Meestal valt de vergoeding onder alternatieve geneeswijze.

Woon je in de gemeente Helmond, Veldhoven, Aalst-Waalre, Geldrop-Mierlo, Nuenen of Son en Breugel dan kun je in aanmerking komen voor vergoeding door de gemeente. Je hebt hiervoor wel een verwijzing nodig van huisarts of CMD.( Afdeling Centrum voor Maatschappelijke Deelname van jouw gemeente)

Mijn hulp kan ook vergoed worden vanuit een Persoonsgebonden Budget.

Samenwerkingspartners

Registratie

 • Ik ben geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg als praktijkhouder voor Psychosociale en Maatschappelijke Dienstverlening.
 • Tevens ben ik ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut Beroepsbeoefenaar Complementaire zorg.
 • In het SKJ kwaliteitsregister Jeugd ben ik geregistreerd Jeugd- en Gezinsprofessional: 100018659.
 • Ik ben in het bezit van een AGB-code: 90053474.
 • Ik sta als geregistreerd docent in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.
 • Mijn KvK-nummer is 17232343.

Klachten

Indien je niet tevreden bent over mijn hulpverlening hoop ik dat je dat aan mij kenbaar maakt, zodat we erover in gesprek kunnen gaan en tot een oplossing kunnen komen.

Vind je het lastig om het met mij te bespreken, dan kun je je wenden tot de vertrouwenspersoon van mijn beroepsverenging NFG. Daar kun je ook terecht als je een klacht wilt indienen.

Regio Eindhoven

Ik werk in de regio Eindhoven (Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Geldrop, Mierlo, Helmond, Nuenen, Lierop, Heeze, Son en Breugel, Best).

Privacy beleid

Esther Pastoor Coaching en Training hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Zie mijn privacy beleid.

Spelregels corona

Gelukkig mag ik vanaf 11 mei weer op huisbezoek, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor jouw en mijn veiligheid. Je wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

 1. Voor en na de behandeling behandel ik mijn handen met desinfecterende gel.
 2. Ik waardeer het zeer als je de plaats waar ik zal plaatsnemen vooraf hebt schoongemaakt met water en zeep. Dat je zorgt dat we op 1,5 afstand van elkaar kunnen zitten en dat je deuren voor mij open maakt.
 3. Ik geef je geen hand bij binnenkomst en vertrek.
 4. Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand.
 5. Indien je een gesprek bij jouw thuis niet prettig vindt, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk.
 6. Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd.
 7. Het huisbezoek gaat niet door als ik of jij of iemand van mijn of jouw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Je wordt dan geacht contact met mij op te nemen om dit te bespreken of de afspraak te annuleren. Ik zal geen kosten in rekening brengen als je binnen 24 uur de afspraak annuleert.

Ik kijk er naar uit je live weer te ontmoeten!

Menu