Profiel

Een rode draad in mijn loopbaan is een bijdrage leveren aan ontwikkeling van mensen. Als mensen in gaan zien dat ze aan een situatie iets kunnen veranderen, door te beginnen met zelf te veranderen, dan neem je verantwoordelijkheid en ontstaat er beweging en groei. Ik kan ervan genieten als mensen hun eigen antwoorden vinden en stappen gaan zetten, waardoor er echt iets verandert in hun situatie.

Ik heb ruime ervaring in opvoeden en coachen.

Begin jaren negentig heb ik de studie HBO-Jeugdwelzijnswerk gevolgd. Daarna heb ik 8 jaar gewerkt in een orthopedagogisch instituut als pedagogisch begeleider in de 24-uurs zorg. Ik heb gewerkt met kinderen en adolescenten, die problemen hadden op het gebied van communicatie, leren, gedrag, emotionele ontwikkeling en zelfredzaamheid.

Vanaf 2001 ben ik in de functie van interne coach/trainer gaan werken binnen hetzelfde instituut. Ik heb zowel individuele medewerkers als teams gecoacht in hun persoonlijke, professionele ontwikkeling. Trainingen heb ik gegeven over specifieke thema's en vaardigheden. 

Gedurende mijn loopbaan heb ik aanvullende cursussen gevolgd m.b.t. pedagogiek en coaching en training.

Esther Pastoor Coaching en Training staat voor vakkundig, persoonlijk en betrouwbaar. 
Mijn stijl kenmerkt zich door betrokkenheid, openheid, eerlijkheid, directheid, optimisme en enthousiasme.

>home