Profiel

Ik ben al meer dan 25 jaar met opvoeden bezig, zowel professioneel, maar ook als moeder van 3 zonen. In het verleden ben ik werkzaam geweest in een orthopedagogische instelling als pedagoog, coach en trainer. Vanaf 2008 ben ik werkzaam als opvoedcoach vanuit mijn eigen praktijk.

Ik ervaar zelf dagelijks het leerproces dat opvoeden heet. Soms gaat het vanzelf, soms kost het wat meer moeite, maar ik geniet met volle teugen van dit proces. Iedere nieuwe fase in de ontwikkeling van het kind , biedt zowel het kind als de ouder de kans om persoonlijk te groeien.

Ik heb al vele ouders mogen helpen die worstelen met de opvoeding van hun kind(eren). Zij hebben het vertrouwen in zichzelf als ouder terug gevonden. Ze kunnen oprecht weer genieten van de speciale band die ze hebben met hun kind(eren). Ze zijn hun kind, maar ook zichzelf beter gaan begrijpen en kunnen daardoor beter aansluiten bij de behoeften van hun kind. Problemen en zorgen maken plaats voor rust, vertrouwen en plezier in het gezin.
 

>home